| MNK Zagora promet |
Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
Pozor !!| Pages: (2) 1 [2] ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| pekito |
Posted: November 06, 2009 10:20 am
|
||||
![]() Komesar ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Centralni komitet Posts: 215 Member No.: 1 Joined: April 05, 2004 |
klap, klap šta smo pametni, a ja računan iden jednostavno s budalama da mi ne postavljaju upitnike i razna pitanja, kad ono Bilovi Gatesi pišu po ovom popularnom forumu... FAKT! Obrazovni forum mnk zagore promet je od neukih seljačića napravija obrazovane ljude! |
||||
| palčić |
Posted: November 06, 2009 12:37 pm
|
![]() Staro kezme ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Clanovi foruNa Posts: 156 Member No.: 30 Joined: September 17, 2008 |
PRSO JE MOJ IDOL
PRSO PIJE ALKOHOL PIJE GA PRSO PIJEM I JA PEKITO NAM POD NOGAMA!!!!!!!!!! -------------------- DA IGRAN MALO BOLJE BIJA BI KA ČOVIK SA SLIKE!!!!
UVIK VAŠ NIKAD SVOJ PALČIĆ!!!! |
| Prso |
Posted: November 06, 2009 01:13 pm
|
||
![]() Poprilicno glup momak ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Clanovi foruNa Posts: 203 Member No.: 6 Joined: June 30, 2004 |
Još kad opet zaigramo zajedno.... Nažalost povratak je obilježen neugodnom ozljedom, pitaj Boku... A šta smo mogli drugo očekivat posli 5 godina neigranja i jedno 10 kila viška... A isto san zabija dva gola... -------------------- AKO ŽELIŠ POBJEDITI, NESMIJEŠ IZGUBITI!!!
|
||
| Boka 33 |
Posted: November 06, 2009 04:37 pm
|
|
Doktor nauka za Ratu ![]() ![]() Group: Clanovi foruNa Posts: 45 Member No.: 31 Joined: September 28, 2008 |
Tragična bilanca sinoćnjeg treninga: 50% ozljeđenih
-------------------- I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED !!!
|
| Prso |
Posted: November 06, 2009 08:22 pm
|
||
![]() Poprilicno glup momak ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Clanovi foruNa Posts: 203 Member No.: 6 Joined: June 30, 2004 |
Ispravak netočnog navoda - 50% samoozlijeđenih na sinoćnjem treningu. Ali ajde da ne bude sve tako tragično nisan ozljedija samo sebe strada je i jedan protivnik... -------------------- AKO ŽELIŠ POBJEDITI, NESMIJEŠ IZGUBITI!!!
|
||
| giuly |
Posted: November 06, 2009 11:31 pm
|
![]() Dopisnik sa Znjana ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Clanovi foruNa Posts: 477 Member No.: 2 Joined: April 12, 2004 |
evo samo kratko nje me bilo dosta dugo , nisan jednostavno ima vrimena ni palit kompujeter i evo iznenadjenje cak druga stranica!! Ali da se malo vratimo treningu u cetvrtak postavit ce jasno pitanje da jasnije ne moze , ono u glavu
DI SU : VIKTOR STIPE ANTE + njihov vratar koji se ka vec triba registrirat za nas!!!??? GOGO ( zva me danas da je bolestan -EJ zove se dan ranije a ne kasnije!!!) RATO -evo koliko mogu ovde vidit bolestan je ali ja tu informaciju sinoc nisan zna!! I onda umisto da nas ima 5-6 dodu na trening dvojica !!!!!!!!!!! LJUT KA PAS !! -------------------- ![]() I pape i dida bili su Torcida |
| Prso |
Posted: November 07, 2009 07:13 am
|
||
Od toga jedan koji nije registriran... -------------------- AKO ŽELIŠ POBJEDITI, NESMIJEŠ IZGUBITI!!!
|
||
| giuly |
Posted: November 11, 2009 11:09 pm
|
![]() Dopisnik sa Znjana ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Clanovi foruNa Posts: 477 Member No.: 2 Joined: April 12, 2004 |
sutra je ka trening bas me zanima oce li nas bit vise od 2
-------------------- ![]() I pape i dida bili su Torcida |
Pages: (2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |