| MNK Zagora promet |
Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
Pozor !!| Pages: (2) [1] 2 ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| giuly |
Posted: October 30, 2009 11:36 pm
|
![]() Dopisnik sa Znjana ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Clanovi foruNa Posts: 477 Member No.: 2 Joined: April 12, 2004 |
DA pojasnim naslov:
-nema bodova -nema bodova ni u Hajduka -nema bodova ni u jugoplastike -nema nigdi nikoga ( misli se na stranicu ) -nema se volje za ista pomaknit -nema naznaka da ce bit bolje -nema ljudi na tribinama -nema ljudi na picu posli utakmice -nema povecanja place -nema sutra ni torcide na sjeveru -nema sutra ni vratara na utakmici da skratin NICEG NEMA -------------------- ![]() I pape i dida bili su Torcida |
| Prso |
Posted: October 31, 2009 08:25 am
|
![]() Poprilicno glup momak ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Clanovi foruNa Posts: 203 Member No.: 6 Joined: June 30, 2004 |
Da te utješin Guily:
IMA SVINJSKE GRIPE !!!! Bit će bolje, pa makar i u veteranima, a evo možemo navijat i za Trogir u košarci, a i Split bi moga u prvu ligu u balunu, bit će veselja.... -------------------- AKO ŽELIŠ POBJEDITI, NESMIJEŠ IZGUBITI!!!
|
| palčić |
Posted: November 02, 2009 07:45 pm
|
![]() Staro kezme ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Clanovi foruNa Posts: 156 Member No.: 30 Joined: September 17, 2008 |
Biće bodova,biće baluna ajde daj sta ste crni.
Kako je sve sad crno tako ce bit skoro bilo,sezona ce bit siva i opet dobro. Samo da bude pive posli utakmice,onda će i rezultati doć. Zato glavu gori i idemo naprid. -------------------- DA IGRAN MALO BOLJE BIJA BI KA ČOVIK SA SLIKE!!!!
UVIK VAŠ NIKAD SVOJ PALČIĆ!!!! |
| pekito |
|
![]() Komesar ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Centralni komitet Posts: 215 Member No.: 1 Joined: April 05, 2004 |
Žikane ne tuguj, evo ti jedna stara pametna poslovica jednog prekrasnog filozofa:
NEKAD JE BOLJE NE IMAT NIŠTA, NEGO IMAT NEŠTO, A U STVARI NEMAŠ NIŠTA! Pekitus Inače, ja na stranici radin stalno, al u pozadini, da buden precizniji jeben se svaki dan iza posla, nekad više, nekad, manje. Recimo sinoć san zakrpija jednu sigurnosnu rupu na stranici i sad je to ok, a vama sve izgleda isto. Zatim, svako malo promislim i o problemu tablice, rezultata, statistike itd., i komad po komad san bliže riješenju. Jebiga i najmanja pizdarija uzme vrimena hrpu. Onda, nemoj da se ja opet raspišen jer će bit veselo ako me otvori ka 2004. g. I zadnje, ali ne nužno posljednje (Pekitus!) jedna pjesma za našeg Žiku koja sve govori, ali ne samo za Žilana, nego ovo vrijedi i za našega Ratu bez kojega internet nije isti, te ih oba umoljavamo da ne odustaju od ove web stranice s kojom su toliko toga prošli, te www.mnkzagorapromet.net jecajući pjeva za vas: Link na pismu koja sve govori |
| Prso |
Posted: November 03, 2009 07:24 am
|
![]() Poprilicno glup momak ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Clanovi foruNa Posts: 203 Member No.: 6 Joined: June 30, 2004 |
Je li ovo Grunf uskrsnija ????
KO JEDE NE BOJI SE GLADI!!! TKO HODA NE TRČI!!! ČOVJEK KOJI SPAVA NIJE BUDAN!!! TKO VRIJEDI LETI, TKO LETI VRIJEDI, TKO NE LETI NE VRIJEDI!!! BOLJE ŽIVA KUKAVICA NEGO MRTVI HEROJ!!! BOLJE ŽIVJETI 100 GODINA U BOGATSTVU NEGO JEDAN DAN U SIROMAŠTVU!!! PIJTE MLIJEKO A NE NAFTU!!! NIKAD STATI, OSIM KAD SE MORA!!! NE VJERUJ ŽENI KOJA LAŽE!!! i za kraj ključna za naš moral i za naša nastojanja: AKO ŽELIŠ POBJEDITI, NESMIJEŠ IZGUBITI!!! -------------------- AKO ŽELIŠ POBJEDITI, NESMIJEŠ IZGUBITI!!!
|
| palčić |
Posted: November 04, 2009 07:44 pm
|
![]() Staro kezme ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Clanovi foruNa Posts: 156 Member No.: 30 Joined: September 17, 2008 |
Pa neka neko kaze da nije sve povezano !!!!!!
u subotu dok san se opija na piru link Pekijeve pisme mi je stalno bija(hik)na usnama. I ZATO.............. KAKO MI NEDOSTAJEŠ SAMO GOL DA ZA NAS DAŠ KAKO MI NEDOSTAJEŠ NEMOJ JOŠ DA SE PREDAŠ A danas u fibri doma ima još jedna koja bolje oslikava situaciju: BOLAN TI LEŽIM VEĆ GODINA IMA ,BOLAN SAM DUŠO S OVAKVIM REPREZENTETIVCIMA!!!!!! -------------------- DA IGRAN MALO BOLJE BIJA BI KA ČOVIK SA SLIKE!!!!
| palčić |
Posted: November 04, 2009 07:46 pm
|
A za ovo STARO KEZME ćeš me još ćut
-------------------- DA IGRAN MALO BOLJE BIJA BI KA ČOVIK SA SLIKE!!!!
| pekito |
|
![]() Komesar ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Centralni komitet Posts: 215 Member No.: 1 Joined: April 05, 2004 |
čuja si se ti dovoljno u srednjoj školi, nije se moglo doć do zadnje klupe koliko si se "čuja"
Stavka 1 A staro, pa, kezme, to ne ide nikako osim... u palčićevom slučaju, jer kad na tako malo tilo ide tako veliki palac, onda to predstavlja anomaliju i suprotnost, pa tako i kezme (koje bi uzgred budi rečeno, da je staro bila svinja...). Kako san ja fan zvjezdanih staza onda meni te neprirodne pojave, anomalije i slične nenormalnosti nisu strane te gledam na palčića sa simpatijama i žaljenjem, te povećom dozom gađenja, koju ipak donekle ublažava njegov blago teleći pogled, ali ipak drugi pogled, onaj na palac, sve baca u vodu i ponovno ga možeš samo prezirat i mrzit! No, ipak s nestrpljenjem išćekujem epizodu Voyagera u kojoj će nastupit Palčić, pa da vidin kako će onda oni objasnit tu anomaliju u nama poznatom svemiru?! Stavka 2 Al si bosanac? Zašto stalno govoriš BOLAN?! Stavka 3 Kakve veze ima povezivanje i sudbina te ostale vračarije sa tvojim opijanjem na nekin pirevima? Hvala na vremenu i tucet lijepih pozdrava ti želim! |
| Prso |
Posted: November 05, 2009 07:39 am
|
Zna san da će sve ponovno živnit kad Palčić osposobi svoju makinju te si tako omogući ponovni izlazak u svijet... A sad će i bodovi.
Za pekita, na žalost moram te razočarat pošto se u ovom slučaju ipak ne radi o anomalijama: Mlado kezme= mlado od svinje staro do pola godine Kezme= mlado od svinje staro do godinu dana Staro kezme = mlado od svinje staro do godinu i pol dana koje nije postalo odojak jer ima perspektivu da postane svinja ili krmača. Znači u ovom slučaju govorimo o starom kezmetu koje ima perspektivu da postane svinja a od ostalih ga izdvaja prepoznatljivost po istaknutom palcu, tu prestaje svaka misterija. Ovaj je za palčića Pitam se samo šta će Pekito pivat kad se nalije ko letva na piru.... -------------------- AKO ŽELIŠ POBJEDITI, NESMIJEŠ IZGUBITI!!!
|
| pekito |
Posted: November 05, 2009 09:00 am
|
Pa dobro Prso jel ti poznaješ Palčića? Jesi? E pa onda mu ti to objasni tako ka šta si meni. Ti onda uradi taj sizifov posa i pokušaj njemu neštA objasnit.
Ja ga znan dugo i znan da s njim nema price i tumačenja, nego kratko i jasno, ono kratke naredbe: LEZI, SKOČI, K NOZI, MRTAV... itd. Tako san i njemu objasnija to staro kezme, mada kad je ON u pitanju, sve vrste anomalija su moguće pa čak da bude Mlado-Staro Kezme istovremeno. A kod tvoje terorije još možemo nadodat: Super Ultra Mlado kezme= mlado od svinje staro do 1 miseca Ultra Mlado kezme= mlado od svinje staro do 3 miseca (ili ti ga navijački osvješčeno kezme!) itd. p.s. pogledaj si potpis |
| Prso |
Posted: November 05, 2009 11:30 am
|
||
-------------------- AKO ŽELIŠ POBJEDITI, NESMIJEŠ IZGUBITI!!!
|
||
| palčić |
Posted: November 05, 2009 12:25 pm
|
||||
Ima bit da neko nije trizan pisa sve ovo jer kako drukčije objasnit ovakve nebuloze koje su sročene u njegovim(neču ga ni imenovat)postovima!!!!! A tek potpis od vrloga Prse komentirat,zaostao dečko u vremenu i prostoru,zadnji put trizan stranicu vidija 25.06.2004. -------------------- DA IGRAN MALO BOLJE BIJA BI KA ČOVIK SA SLIKE!!!!
||||
| Prso |
Posted: November 05, 2009 02:19 pm
|
||||||
Počeja san sumnjat da se i trizan rodija... -------------------- AKO ŽELIŠ POBJEDITI, NESMIJEŠ IZGUBITI!!!
|
||||||
| pekito |
Posted: November 05, 2009 03:33 pm
|
hi hi joj joj našla se dva lumena za prigovarat instituciji federacije!!! nerazumni i neuki članovi ovog napaćenog foruma, ne kopajte jamu (septičku) u koju sami serete! Moj dobrohotni savjet. inače Prsane tvoj potpis: Poprilično glup momak... je u potpunosti opravdan. Šaljem vam naramak lijepih pozdrava |
| Prso |
Posted: November 06, 2009 07:21 am
|
||
Koliko glup moraš bit da kao admin nekog foruma ne razlikuješ Member title (koju naravno proizvoljno određuje admin) od potpisa. Poprilično glup momak je postavija tu titulu... -------------------- AKO ŽELIŠ POBJEDITI, NESMIJEŠ IZGUBITI!!!
|
||
Pages: (2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |